Descompte

Estas pensant en realitzar un contacontes per als teus alumnes en el curs 2015/2016? Creus que li interessaria a més aules del teu centre? Aquesta és la teua oportunitat, fes la reserva de les sessions abans del 8 d’octubre i obtindràs un 30% de descompte i abans del 16 d’octubre i obtindràs un 25% de descompte!

Sols has d’enviar un e-mail a info@mondanimacio.com amb la data, nombre de sessions desitjades, centre escolar interessat i un telèfon de contacte. Ens posarem en contacte amb tu per tal de formalitzar la reserva!

No t’ho penses més i realitza la teua reserva!!

Promoció-Contacontes-Felip-Kervarec

Anuncis

Mes dels llibres

Aquest mes tant intens, em porta a passejar (feia temps que no passejava per les entrades d’aquest el meu bloc) per diferents terres explicant històries, em trobareu a Castelló, Vila-real, Almassora, Benassal, Benicàssim, La Vila Joiosa, Torreblanca o Xilxes, recorrent els paisatges que la memòria oral porta a evadir-se en món d’esperança, que ve i va… Convençut que parlant aquí i allà som riu que flueix per despertar la son de la ciutat dels adormits…

GRAN OPORTUNITAT!

Estas pensant en realitzar un contacontes per als teus alumnes l’any 2014? Creus que li interessaria a més aules del teu centre? Aquesta és la teua oportunitat, fes la reserva de les sessions abans de l’11 d’octubre i obtindràs un 30% de descompte i abans del 18 d’octubre i obtindràs un 25% de descompte!

Sols has d’enviar un e-mail a info@mondanimacio.com amb la data, nombre de sessions desitjades, centre escolar interessat i un telèfon de contacte. Ens posarem en contacte amb tu per tal de formalitzar la reserva!

No t’ho penses més i realitza la teua reserva!!

flyer-publicitari

Vacances

Arriben les vacances, del 15 al 31 d’agost, vacances i relax… no sé si viatjaré o no… el que és segur és que ho necessite!!!!

Tornarem a setembre, canvi d’aires…

Any nou, noves lletres

Amb el començament d’un nou any, tinc clar que els projectes personals canvien amb el temps, la narració oral continua apassionant-me (en concret els de narració històrica i amb els més menuts) però altres projectes d’animació sociocultural i de direcció de l’empresa Gestiona Cultura SLU em menja moltes hores… però que per contra no m’impedeix trobar els moments per contar, tot i això sóc conscient que això no em permet passejar-me tant com voldria en eixa vessant, i que per tant aquest 2011 les meues paraules es sentiran a menys oïdes àvides d’històries…

Però hi han lletres noves, estem super contents de les múltiples accions en animació juvenil, en educació en el temps lliure, en formació d’educadors, en gestió d’espais socioculturals, en promoció de projectes ciutadans que van sorgint absorvint-nos, apassionant-mos, il·lussionat-mos… en definitiva, en noves lletres que escriurem al 2011.

Bon any!!!

Educarte 2010/2011

De nou m’engresque amb Educarte… i de nou amb el CEIP Sant Miquel de Llíria… però aquest curs amb l’alumnat de 2n curs. Com altres vegades he explicat Educarte és un programa d’educació en diferents Arts que patrocina la Conselleria d’Educació de la Comunitat Valenciana en un nombre limitat de centres on es considere apropiat incloure aquestes disciplines com a recursos d’aprenentatge i socialització; en el meu cas sempre treballant des de la oralitat, l’expressió oral com a recurs a desenvolupar i no com a finalitat, això vol dir que més enllà de que l’alumnat conte contes i històries en una gala final o actuació, treballem els processos d’assimilació i reconeixement dels recursos i elements bàsics (veu/entonació, mirades, gestualitat, silencis, espais, etc.). Ais… amb ganes de nou!!!

Actes 9 octubre i Correllengua

Tan sols deixar constància de…

…he passat tres setmanes molt agradables, sabeu allò de disfrutar de la teua feina??? I és que disfrute molt amb els espectacle de “Va d’Història” i el de “Va d’Enric Valor”, i que aquest any he repetit amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre a la Comunitat Valenciana i d’un Correllengua en homenatge a Enric Valor i amb els que he anat d’extrem a extrem de la nostra geografia, de Vinaròs (http://intercentres.cult.gva.es/intercentres/12003079/) a Elx…

Congrés IBBY

Han passat ja unes setmanes i no és just deixar de mencionar que vam ser presents al 32 Congrés Internacional de IBBY (http://www.ibbycompostela2010.org/ibby-congress/what-are-ibbys-congresses?lang=es).

Allí vam conèixer molta gent i moltes experiències, algunes de poc interès específic a nivell personal però que sempre tenen un relatiu interès general… Ah! i vam presenciar l’entrega dels premis Hans Christian Andersen a Jutta Bauer en modalitat il·lustració i a David Almond en modalitat narrativa…

Estius amb 131 nius

Quant arriben estes dates, a la façana d’enfront de ma casa niuen les oronetes. 131 nius aquest any!!! en són un bon grapat, a l’any anterior n’hi havíen 102, és una considerable diferència!!! A mi m’encanten, de matinet em desperten la seua piuladissa, i me’ls imagino donant de menjar a la famolenca descendència… Amb els seus 100+1 viatges diaris animen el carrer… i m’omplin el pany de cagerades!!!

Felip, narrador i animador

%d bloggers like this: